Снимка pixabayЖена от южния индийски щат Керала призна, че е отровила шестима свои

...
Снимка pixabayЖена от южния индийски щат Керала призна, че е отровила шестима свои
Коментари Харесай

14 години жена трови роднини с цианид

Снимка pixabay

Жена от южния индийски щат Керала призна, че е отровила шестима свои родственици в интервал от 14 години, написа вестник " Гардиън ".

47-годишната Джоли Томас била обвинена от мъжа на сестра ѝ, че може да е подправила наследството на родителите си, написа вести.бг.

``
реклама

През годините Томас е участвала на гибелта на шестима свои родственици и всякога те са яли храна, приготвена от нея. Първата ѝ жертва била майката на брачна половинка ѝ, която тя отровила с цианид в овнешка чорба през 2002 година След това със същата отрова умъртвила и бащата на брачна половинка си през 2008 година През цялото време Джоли Томас била стимулирана от предпочитание да управлява финансите на цялото семейство. През 2011 година пристигнал ред на брачна половинка ѝ, който бил токсичен с цианид в ядене с ориз и къри. Съдебните лекари разкрили отрова в тялото му, само че полицията по неразбираема причина класифицирала гибелта му като самоубийство.

Чичото на брачна половинка ѝ бил токсичен с цианид в кафето, като полицията счита, че Томас го умъртвила, тъй като упорствал за спомагателна аутопсия на тялото на своя племенник. Последните две жертви на килърката били 2-годишната щерка на братовчед на отровения ѝ брачен партньор. Тя отровила детето през 2014 година, а 2 години по-късно умъртвила и брачната половинка на братовчеда. Тези две отравяния били за Томас да се омъжи за Шаджу, което станало факт през 2017 година

Полицаите ексхумираха останките на всички убити от Джоли Томас и откриват, че има съществуване на цианид.

В понеделник Томас признала, че е направила всичките убийства.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР